De verschillende parkings

Je kan snel de verschillende parkings die we ondersteunen in onze app bekijken. Hier kan je ook snel zien of een bepaalde parking vrij is of niet. Aan de hand van een progressbalk kan je snel de bezetting van de parking zien.

Info over parking

Door een bepaalde parking aan te tappen kan je snel meer info zien over de gekozen parking. Zo zie je direct de locatie, openingsuren, telefoonnummer, … van de parking. Daarnaast kan je ook zeer snel zien hoe ver de parking van jouw locatie ligt.

Direct bellen

Door de telefoonnummer aan te tappen kan je snel bellen naar de parkingeigenaar. Zo hoef je de nummer niet over te typen!

Korte rondleiding.

In dit filmpje worden de belangrijkste functies van de app getoond. We hopen u zo sneller een rondleiding te kunnen geven.

Jouw locatie

Door het tabbar element “Zoek” aan te klikken kom je in een nieuw scherm. Je iPhone zoekt direct je locatie en toond deze op de kaart. Van uit dit scherm kan je een locatie zoeken.

Zoek een locatie

Het zoeken van een locatie is zeer eenvoudig. Tap de zoekbalk boven in het scherm aan. Hierdoor verschijnt het toetsenbord en kan je beginnen met je zoekopdracht.

Zie snel info over parking

Eenmaal je de locatie die je zocht, gevonden en aangetapt hebt, begint de app direct parkings te zoeken die niet al te ver van je gezochte locaties gelegen zijn. Je krijgt direct de parking die het best geschikt is voor jou te zien.

Meer parkings

Nadat je een locatie hebt gezocht krijg je de optie “Meer parkings”. Door deze aan te tappen krijg je een nieuwe tabel met andere mogelijke parkings. Ook hier kan je snel zien of een parking volzet is of niet. Daarnaast wordt er weergegeven hoever de parking van je gezochte locatie ligt.

App instellingen en info

Onder de knop “Meer” vind je app instellingen en meer. Je kan direct vanuit de app onze website bezoeken. Daarnaast is er de mogelijkheid om ons een mail te sturen via de cel “Jouw mening is belangrijk voor ons!”. Zoals de cel al aangeeft, wij vinden uw mening zeer belangrijk en hopen deze dan ook te krijgen!

App instellingen

In de app instellingen kan u aangeven hoever een parking maximaal van je gezochte locatie mag gelegen zijn. Het instellen deze afstand is zeer eenvoudig met de slider. Daarnaast is het ook mogelijk om een andere weergave opties voor de kaart te kiezen. Door één van de drie segmenten aan te tappen kan u de kaart die bij “Zoek” wordt getoond aanpassen naar uw eigen zin.